Om oss

This is NiNi!

NiNi er Fredrikstads beste utested med én stor solfylt terrasse, et loungeområde og byens beste nattklubb. En kveld hos oss er en kveld fylt med hyggelige mennesker og langvarige minner!

På brygga i Fredrikstad finnes et lite stykke syden som heter NiNi. Dørene har vært åpne siden 2015 og har siden vært byens største møtepunkt for positive mennesker, minnerike kvelder og spillested for noen av Nordens beste DJs. Noen DJs som har spilt hos oss er Matoma, CLMD, Tungevaag, Josef Bamba, Chris Viviano, og mange fler…

Sørg for å sikre deg plass her når du skal ut. Vi er kjent for å være fullbooket og for å ha milelange køer!

Fra kysten til Fjells og tilbake igjen

På 1980-tallet hadde to guttær fra Fredrikstad hadde en drøm. En drøm om glede, god mat og rock’n’roll. En dag fant de en annonse, en cafe til utleie! Det var bare ett problem – cafeen var over berg og blåne i en liten bygd kalt Hemsedal. Gutta tenkte seg om hardt og lenge, og så sa de prekæs til havet og båtær og hælæ til løyper og tråkkemaskiner i 1989. Etter dagens skikjøring hoppet gjestene opp på bordene, musikken ble skrudd opp og slik ble fenomenet Afterski født på Hemsedal Cafe.

Etter hvert som drømmegjengen vokste, musikken ble høyere og festene ble villere, trengte guttene ett sted med mer plass og større bord. I 2004 festen flyttet når de tok over Stavkroa og har siden blitt kjent verden over for legendarisk afterski. De levde drømmen, men Fredrikstad var fortsatt hjem. De savnet havner og havet, og for å være helt ærlig var de litt kalde etter så mange år i Hemsedal.

Så kom en ny drøm. Å ta festen hjem fra kulden på fjellet og holde den gående i sommer’n i varmen på brygga. Drømmen ble realisert i 2015 da NiNi Beach kom til Fredrikstad og ble en oase i sentrum med en magisk strand atmosfære. Nå kan Nordmenn nyte hjertebarna av disse festmestre hele året rundt. Fra brygga til bygda, fra kysten til fjells og tilbake igjen.