Om oss

This is NiNi Beach!

NiNi Beach er Fredrikstads beste utested med to store, solfylte terrasser og byens beste nattklubb. En kveld hos oss er en kveld fylt med vakre mennesker og langvarige minner!

På brygga i Fredrikstad finnes et lite stykke syden som heter NiNi Beach. Dørene på NiNi har vært åpne siden 2015 og har siden vært byens største møtepunkt for vakre mennesker, minnerike kvelder og spillested for noen av Nordens beste DJs. Noen DJs som har spilt hos oss er Matoma, CLMD, Tungevaag, Josef Bamba, Chris Viviano, og mange fler…

Sørg for å sikre deg plass her når du skal ut. Vi er kjent for å være fullbooket og for å ha milelange køer!

 

 

Fra kysten til Fjells og tilbake igjen

På 1980-tallet to guttær fra Fredrikstad hadde en drøm. En drøm om glede, god mat og rock’n’roll. En dag fant de en annonse, en cafe til utleie! Det var bare ett problem – cafeen var over berg og blåne i en liten bygd kalt Hemsedal. Gutta tenkte seg hardt og lenge, og så sa de prekæs til havnet og båtær og hælæ til løyper og tråkkemaskiner i 1989. Etter dagens skikjøring hoppet gjestene opp på bordene, musikken ble skrudd opp slik ble fenomenet Afterski født på Hemsedal Cafe.

 

 

Etter hvert som drømmengjengen vokste, musikken ble høyere og festene ble villere, trengte guttene ett sted med mer plass og større bord. I 2004 festen flyttet når de tok over Stavkroa og har siden blitt kjent verden over for legendarisk afterski. De levde drømmen, men Fredrikstad var fortsatt hjem. De savnet havner og havet, og for å være helt ærlig var de litt kalde etter så mange år i Hemsedal.

 

 

Så kom en ny drøm. Å ta festen hjem fra kalden på fjellet og hold den gående i sommer’n i varmen på brygga. Drømmen ble realisert i 2015 da NiNi Beach kom til Fredrikstad og ble en oase i sentrum med en magisk strand atmosfære. Nå kan Nordmenn nytte hjernebarna av disse festmestre hele året rundt. Fra brygga til bygda, fra kysten til fjells og tilbake igjen.